Felanmälan

Dygnet runt telefon 08-560 442 73

Telefonen är kopplad till en dygnet runt svarstjänst som ser till att vidareförmedla Ditt ärende till ansvarig person i vägföreningens styrelse.

Verksamhetsfrågor Besvaras av föreningens Ordförande
Vägfrågor Besvaras av föreningens Vägmästare
Belysning Besvaras av föreningens Belysningsansvarige
(belysning@stockbyvagforening.se)Felanmälan belysning kan du göra direkt till vår entreprenör Bogfelts
Du kan också ringa tel. 08-7325713
Grönområden Besvaras av föreningens Grönområdesansvarige
Ekonomi Besvaras av föreningens Ekonomiansvarige

Inom vägföreningens ansvarsområde har Vägverket ansvar för Stenhamravägen och Solbackavägen. Synpunkter på eller anmärkningar mot skötseln på dessa vägar framförs till Vägverket.

Ekerö kommun har ansvar för infartsvägen till Uppgårdsskolan med tillhörande parkeringsplats, parkeringsplats vid Stenhamraskolan samt gång- och cykelvägen som leder ut från Stenhamraskolan till gång- och cykelvägen vilken löper utmed bostadsområdet Lupingränd. Synpunkter på eller anmärkningar mot skötseln på dessa vägar och platser framförs till Ekerö Kommun på tel. 08-560 391 00.